adminHlavnı administrátor Odoslané
pred 5 rokmiPriatelia,
chcel by som Vás upozorniť na údaj v pravom dolnom rohu našej stránky. Od trvania tohoto dizajnu stránky sme prekonali 1 milión návštev, čo znamená, že na stránku sa chodí, že sa na nej informácie získavajú, že sa snáď stala miestom a platformou pre komunitu záujemcov o opomíňanú prvú svetovú vojnu a zdrojom informácií o svojich padlých a stratených predkoch.
Aj keď tak nejako na kolene, s minimálnymi skúsenosťami s webdesignom, sa nám snáď podarilo vybudovať tak potrebný portál, ktorý poskytuje aspoň základné informácie a postupy o problematike prvej svetovej vojny a o pátraní po svojich predkoch, ktoré prakticky nebolo možné získať.
Dovoľte mi aby som pri tejto príležitosti poďakoval všetkým, ktorí sa na vybudovaní tohoto portálu podieľali a dostali sme sa spolu až do tohoto pekného úspešného bodu. Menovite by som chcel poďakovať Jožkovi Krupovi, s ktorým sme začali robiť našu Databázu strát v prvej svetovej vojne. Tiež by som rád poďakoval Peťovi Pavlíkovi za krásnu a neúnavnú výskumnú prácu a velikú pomoc s našou databázou a tiež ďakujem Miňovi Majorošovi za technickú pomoc so stránkou a s databázou. Pracovať s takou velikou kopou údajov nie je také jednoduché ako sa možno na prvý pohľad zdá.
Prajem vám, aby ste tu našli všetko, čo hľadáte. :)
Upravil/a
milan dňa 17-05-2021 06:19,
pred 4 rokmi