Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.
Veľká vojna a územie Slovenska 1914 - 1918

Banner Veľká vojna a územie Slovenska


Pavol Kubičko

Naposledy aktualizované pred 8 rokmi
adminadminHlavnı administrátor
Odoslané pred 10 rokmi
Z pošty:

Dobrı večer,

volám sa Michal Kubičko, mám 70 rokov, chcel by som Vás poprosiť o vyhľadanie môjho starého otca, ktorı bol vojakom v 1. svetovej vojne. Doteraz sme nemali žiadne správy o jeho smrti, prípadne kde je pochovanı. Môj starı otec sa volal Pavol Kubičko, pochádzal z Kubach ( terajšie Spišské Bystré), narodil sa v roku 1883. Sú indície, že padol v Karpatách. Chcel by som sa Vám vopred poďakovať za nejaké informácie o ňom. Ďakujem.
peterpeterSenior užívateľ
Odoslané pred 8 rokmi
Pavel Kubičko, nar. 1883, Spišské Bystré (Kubachy), bol slobodníkom v zálohe u 67. IR, zomrel 1.4.1915 u Jablonky, Lisko v Haliči. Dátum pohrebu nie je udanı, lebo mŕtvola bola nechaná na bojisku. Podľa všetkého teda padol v boji a nebolo ho možné riadne pochovať. Tieto údaje sú z kartotečného lístku opísaného podľa matriky bıv. pešieho pluku č. 67, uloženej u ZVV Košice, tom. 4 (zväzok 4), fol. 155 (dvojstrana 155). Pravdepodobne išlo o obec Jablonka neďaleko mesta Lesko, dnes v Podkarpatskom vojvodstve.
Vy môžete zobraziť všetky vlákna v tomto fóre.
Vy nemôžete začať nový diskusný príspevok v tomto fóre.
Vy nemôžete odpovedať v tomto diskusnom vlákne.
Vy nemôžete začať v anketu v tomto fóre.
Vy nemôžete na tomto fóre nahrať prílohy.
Vy nemôžete stiahnuť prílohy v tomto fóre.
Moderátor: Administrátor